Tranemoalliansen!
2020-04-26 21:36
Våra lag P15 och P16 är ett samarbete mellan 4 klubbar: Tranemo, Limmared, Grimsås och Dalstorp. De tränar som en grupp, men spelar som ett P15- och ett P16-lag. Träningarna sker mestadels i Tranemo på vardagarna direkt efter skoldagens slut. Tränare är Morgan Örn, Patrik Andersson och Tony Gunnarsson. Dessutom hjälper Johan Pettersson till på P16-lagets matcher.
Linda Bygård håller ihop P16s anmälan till Eskilscupen vecka 31. (om den nu kommer att genomföras?)
Hemmaatcherna kommer att spelas på Tranehov, Dalshov och i höst på Grimsborg.
Arenan matchen spelas på visas när man klickar på den under rubriken "Kommande matcher"  till höger.

Tranemoalliansen!2020-04-26 21:36