Välkomna till P/F 12!

Här tränar de som är födda 2009 och 2010.

I kalendern hittar ni tränings- och matchtider!

Tränare är: Jesper Ingelsbo, Christoffer Segerqvist och Johannes Svensson.
Administratör är Charlotta Hollander
Klubbkläder
2021-03-20 10:24

Välkomna till en ny fotbollssäsong  med Intersport/NIKE.

I år händer det mycket nytt i samarbetet kring våra träningskläder på nätet. Efter 3 år med Academy18, så går vi nu över till Academy21 serien.

Det innebär dels lite ny design men också att Intersport lagt upp damoverall samt dam T-shirt på eget lager i Sverige.

Dessutom kommer era beställningar på webben att flöda över vårt centrallager, detta innebär ca 4-8 dagars lev tid från beställningsdatum, samt fraktfri avhämtning hos närmaste PostNord ombud (fraktfritt gäller ordrar för över 399:-, annars 39:- i frakt).

Ni lägger er beställning på Intersports websida:

Glöm ej att ”logga in som Intersport Clubmedlem” när ni gör er beställning för att få ta del av våra teampriser. Och när ni ändå loggar in er på ”Club Intersport/mina sidor” så skall ni välja Dalstorps IF i rullistan. Då stödjer ni DIF med 3% på allt övrigt ni handlar på Intersport Sverige.

Just nu är det lite oklart med provkvällar ute i klubblokaler pga Corona restriktioner. Men prover finns alltid på Intersport Knalleland, från ca 10 Mars så skall även proverna på det nya träningskittet kommit in i butik.

Kolla med era ledare om de planerar någon gemensam beställning innan ni lägger en order.

Äntligen startar vi upp träningen
2021-02-08 19:59
Nu så äntligen startar vi upp träningarna. Vi kommer att börja 1 gång i veckan (onsdagar) inomhus i Dalstorps Idrottshall.

Vi följer givetvis på Tranemo Kommuns regler samt SvFF:s riktlinjer för hur verksamheten ska bedrivas.
Vi kan vara max 15 st i idrottshallen inkl. ledare, därför vill vi att ni svarar kallelserna som vi skickar ut till träningarna, svara även nej om ni inte kan komma.

1: Allt ombyte sker hemma. Vattenflaska medtages.
2. Rätt utrustning. Viktigt med benskydd för att delta på träningen.
3.Vid minsta symtom stannar man givetvis hemma. Följ allmänna regler och föreskrifter!
4. Hämtning och lämning av barnen sker utanför Idrottshallen. Detta för följa hallens maxantal och minska trängsel i entrén
5. Ledare kommer finnas på plats senast, 17,10.

SvFF riktlinjer finns under dokument på lagsidan. Frågor och funderingar. Hör av dig till ledarna.

Varmt välkomna till fotbollssäsongen 2021!
Ledarna!
Avslutning, säsong 2020
2020-10-18 18:34
Gruppbild efter laserdome

Hej!
Denna, något speciella säsong, har innehållit en träningsdag, 58 träningar och 29 matcher.
I fredags var det dags för avslutning och då var detta goa gäng i Huskvarna och utmanade varandra i laserdome.
Vi tackar alla spelare för väl genomförd säsong och alla föräldrar för gott samarbete! Hoppas att vi ses nästa säsong!
/Ledarna

Dalstorps Idrottsförening, 23/03 16:25