Årsmöte.
2024-02-26 13:20

Det ör dags för Dalstorps IFs årsmöte 2023.

Måndagen 11 mars kl 18.00.

Vi bjuder traditionsenligt på kaffe och semla.

Välkomna!

/Styrelsen

Helgcupen blir nu Cicci-cupen
2024-02-19 11:05

Helgens Padelcup döps nu om till Cicci-cupen som en tillägnan till vår Cicci Larsson som gick bort i mitten av januari. Cicci var en kämpe både på och utanför planen och vi är många som spelat både med och mot henne. Hon var otroligt engagerad i vår Padelsektion och har lagt många timmar i hallen, både på och utanför planen.

Att döpa helgcupen till Cicci-cupen känns självklart och i samband med att finalerna har spelats klart på lördag eftermiddag kommer inte bara finalisterna få pris utan bland alla som spelat cupen lottas ett antal fina priser ut, bland annat ett hederspris som skänks av Ciccis sambo, föräldrar och systrar med familjer.

Under helgen kommer vi ha ett 50/50-lotteri där halva vinstsumman går till en ensam vinnare, den andra halvan skänks till Cancerfonden. Ni kan redan nu köpa lotter till detta;

50/50-lotteri Ciccicupen

Hoppas vi ses i hallen i helgen!

Padelcup v 8 och privatträning
2024-01-07 14:32

23-24 februari är 2023 års succé är tillbaka - helgcupen där damer och herrar spelar samtidigt men i olika grupper (de som anmäler mix anmäler sig till herrgruppen) med de första grupperna på fredagen och resten av grupperna på lördag förmiddag.

Alla lag spelar 3 matcher i gruppspelet, 1 match = 1 set och slutspelet spelas lördag eftermiddag.

Kostnad per lag; 600kr – då ingår minst 3 matcher, en goodiebag + rabatt på 1 bokning i hallen i Dalstorp.

Anmälan sker i Matchi, under Aktiviteter, OBS - en av er anmäler laget!

Bland alla lag som anmäler sig lottas fina presentkort ut och när finalerna är spelade vid ca 17.30 kör vi After padel i padelhallen, alla är välkomna – både spelare och åskådare.

Nu erbjuder vi också Privatträning i hallen - boka Sebastian eller Benjamin som båda har utbildat sig - ni hittar deras kontaktuppgifter under Padel på vår hemsida.

Följ oss på instagram;        dalstorps_if_padel

Kontakta oss;                      padel@dalstorpsif.se

Träningsstart
2024-01-05 11:51

Hej och god fortsättning till er,

Hoppas ni njutit av en härlig jul och nyårstid.

Nästa vecka, (V 2), drar vi i gång träningen igen. Nedan ser ni passen som erbjuds under våren:

Pass

Ledare

17.30-18.30

Spinning/styrka

Alexandra / Johanna

18.00-19.00

Funktionell träning

Jessica

09.30-10.30

Pensionärsspinning

Ulla / Birgit

17.30-18.30

Pulsspinning

Marie

18.00-19.00

17.00~17.45

Spinning intervall (pulsband finns tillgängliga)

Marie / Alexandra / Johanna

Det kan givetvis förekomma vissa ändringar vid sjukdomar eller annan frånvaro.

Spinningen är på Dalshov och vi använder oss av Bokadirekt som bokningssystem. Där får man registrera ett konto för att kunna boka på sig på pass. De har en app som vi rekommenderar att ni laddar ner. Detta gäller ej pensionärsspiningen.

Funktionell träning är i idrottshallen och där är det bara att dyka upp, ingen förbokning krävs.

Yogan håller till på ovanvåningen i idrottshallen. Ta gärna med egen yogamatta, har man ingen så finns det att låna på plats. Yogan håller på v.2-v.11 (10 tillfällen).

Vi har 2 prova-på veckor (8-21/1). Ett perfekt tillfälle att testa våra pass gratis!

Priserna är enligt nedan. Senaste betalningsdag för våren är 31/1.

Teminsavgift:

1 pass/vecka                      450 kr

2 pass eller fler/vecka         800 kr

Årsavgift

1 pass/vecka                      900 kr

2 pass eller fler/vecka        1600 kr

Pensionärsspinning:

Terminsavgift                     250kr

Årsavgift                            450kr

10 tillfällen                         600 kr

OBS! Man behöver vara medlem i Dalstorps IF när man utför någon form av träning i föreningen.

Träningsavgiften betalas här: Betalningssida!

Ange din mailadress så får man en engångskod som du använder vid inloggning. Sedan väljer du det alternativ som passar bäst. Ny medlem får upp en sida där man fyller i sina personuppgifter innan man kan gå vidare.

Träningsavgiften och medlemsavgiften i Dalstorps IF betalas vid ett och samma tillfälle. Nästa träningsperiod som väljs så känner systemet av att medlemsavgiften är erlagd.

Följ oss gärna på sociala medier:

Instagram - dalstorpsifmotion

Facebook - Dalstorps_IF_Motion

Vi ser fram emot en härlig träningsvår!

Mer information och kontaktuppgifter finns under Motion & gym i rullistan - Spinning/Funktionell träning - Kontakter.

Varmt välkomna!

Hälsningar Ledarna

Mycket händer i Padelhallen i december
2023-12-01 08:00

Mycket händer i hallen under december;

• 2 december kl 14.30 spelas finalen i Herr bättre i höstens cup
  • Våra träningar för juniorer startar
  • 11 december har vi en Americano med glöggmingel efteråt, det finns inte många platser kvar så in och anmäl er!
  • 27 december har vi Americano för först damer och sen herrar, in och anmäl er!
  • Under veckorna 49-52 drar vi en lycklig vinnare varje vecka som vinner en gratis speltid. Boka och spela så är du med i utlottningen!

Tänk på att utnyttja ert friskvårdsbidrag innan året är slut. På www.matchi.se kan du köpa klippkort som är perfekt att använda bidraget till!

Jullotteri 50/50.
2023-11-28 10:16

Nu kan vi köpa lotter i vårt 50/50 - lotteri.

Tre vinster. 25 %, 15 % resp. 10 % av potten delas ut till vinnarna. Lottpris 100 kr.

Dragning 21 december.

Klicka på länken:

Köp lotter i Dalstorps IFs halva potten-lotteri! (yourclubmate.com)

Tack för att ni stöttar Dalstorps IF!

Nyheter från vår verksamhet
Spinning, 22/12 11:43