Yogakurs!
2024-04-17 15:40

Vi startar upp en ny yogakurs imorgon, torsdag den 18/4 kl 18-19 i idrottshallen.

Yogan är en skonsam träning som förenar kropp och sinne. Övningarna ger dig uthållig styrka, balans, rörlighet och andning. Den är energifylld och har en avstressande och avkopplande effekt.
Allt utifrån din förmåga och dagsform.

Inga förkunskaper krävs.
Kostnad: 400 kronor (6 tillfällen)

Varmt välkomna, både gamla som nya!

Oavgjort i hemmapremiären   1 – 1
2024-04-15 08:17

Efter en mindre lyckad bortapremiär mot Lunden/Överås BK, i en match som slutade oavgjord 1 – 1, var det dags för hemmapremiär på

Dalshov. Motståndare, alltid svårspelade Hestrafors IF. Ett fortsatt skadedrabbat DIF fick ställa upp utan Benji, Calle Svensson Lillvik och nye Oskar Gustafsson, som fick läggas till på skadelistan. Första halvlek spelades i ganska högt tempo med en del tuffa närkamper. Gästerna hade ett litet spelövertag men det var DIF som skapade flest målchanser. I slutet av första kunde dock Hestrafors ta ledningen genom Philip Nicoletti på en fast situation. 0 – 1 var halvtidsresultat.

20 minuter in i andra revs Hassan ner i gästernas straffområde och domaren pekade på straffpunkten. Förhoppningarna bland hemmapubliken om en kvittering hördes. DIF:s notoriske målskytt Ricky Yarsuvat tog straffen men Niklas Bryngelsson i gästernas mål gick åt rätt håll och räddade. Bara 5 minuter senare plockade domaren upp det röda kortet och visade ut gästernas Isaac Antonsson, efter två gula.

Dalstorp med en man mer tog över spelet och det dröjde bara 2 minuter efter utvisningen, som kvitteringen kom. Nyligen inbytte Endrit lyfte in en boll från kanten som seglade över Bryngelsson in i bortre krysset. Dalstorp fortsatte trycka på men lyckades ej få in något ledningsmål. Istället var det gästerna som satte tryck på DIF sista 10 minuterna, dock utan att göra något mål. Matchen slutade oavgjord.

1 – 1 och det var ett fall framåt för DIF efter den svaga borta- premiären. Nästa match är mot Vårgårda borta på Tånga Hed. Då är förhoppningsvis några av de skadade spelarna åter i laget.

Dagens DIF-lag:

Skogis

Kardo, Järsen, Arber, Gotting

Adrian(63, Hassan, Dino, Bobo

Ricky, Niklas(77)

Avbytare:

Tim, Enzar, Elvin, Björn, Endrit(63), VG(77)

Försäljningskampanj Bambusa - vecka 16 och 17
2024-04-11 11:09

Bambusakampanj - vecka 16-17 2024.

Träningsmatcher DIF
2024-03-20 07:23

Förberedelserna inför årets seriespel pågår och DIF har hittills spelat 6 träningsmatcher med blandade resultat.

DIF – Tranemo 2 – 0. DIF Tvärred/Vegby 5 – 1 Bergdalen – DIF 3 - 0

IK Vista – DIF 0 – 9, Vårgårda – DIF 2 – 1 och DIF – Vinberg 4 – 0.

Matchen mot Tranemo var en typisk första träningsmatch med mindre

bra spel. Matchen mot Tvärred/Vegby var ett fall framåt med en bra första halvlek sedan förlust mot Bergdalen. En jämnare match än vad resultatet visade. Därefter en utskåpning av DIF mot IK Vista, nya i div. 3, som kommer att få det svårt i serien. Nästa match mot seriekollegan Vårgårda, där hemmalaget drog det längsta strået med seger 2 – 1. Bra att maskera formen mot seriekonkurrenten. Hemma mot Vinberg gjorde DIF säsongens bästa match. Man gick till halvtidsvila med en 4 – 0 ledning. 3 mål av Ricky och ett av VG.

Det kunde även varit ledning med ytterligare ett mål men VG:s mål blev felaktigt avvinkat för offside. I andra halvlek gick tempot ned och spelet jämnade ut sig. Två av DIF:s nya spelare utmärkte sig i första, nämligen Calle Svensson Lillvik och Niklas Andersson. Calle har tidigare spelat i Elfsborgs P-19 och Niklas kommer från Värnamos ungdomsakademi. För övrigt gjorde hela DIF:s trupp ett mycket starkt intryck i matchen.

Nästa lördag väntar Lidköping borta. Laget ligger i div.2 och det blir en tuff värdemätare för DIF.

Kontantlotteri 2024 - Dragningslista
2024-03-05 08:32

Nu finns dragningslista för kontantlotteri 2024 publicerad!

Serielaget i padel spelar seriefinal på hemmaplan
2024-03-05 07:25

Nu på söndag 10 mars spelar vårt serielag sista omgången i div 3 och vi i DIF står som värdar. I första matchen blir det seriefinal mellan Dalstorp och Varberg 2 där vinst för Dalstorp betyder klar serievinst innan sista matchen mot Sätila padelklubb.

I laget spelar Anders Johansson, Jimmy Arnesson, David Kjellén, Henrik Karlsson, Daniel Blomgren och Marcus Torberntsson.

Dörrarna står öppna, kaffet är kokat och kiosken kommer vara öppen!