Dalstorps IFs regler och åtaganden ang. Covid-19.

Sidan är uppdaterad 25/2-21

Regler Corona. (2021-jan) Ungdomsfotbollen

Allmänt.

Nya regler i fredags: Barn födda 2005 och senare får träna, både inomhus och utomhus, samt spela enstaka matcher.

De som är födda 2004 och tidigare får träna, men inte spela match.

Detta bygger ju på att kommunen öppnar idrottshallen.

Vi följer anvisningarna från Pandemilagen, Folkhälsomyndigeten och SVFF:

• Vi stannar hemma om vi har minsta symptom
  • Vi håller digitala möten så länge som det är möjligt
  • Vi håller minst 1,5 meters avstånd i alla situationer (gäller framför allt för alla födda 2004 och tidigare)

För ungdomar/barn gäller för träningarna för U-fotbollen i Dalstorps IF.

• Alla spelare och ledare byter om hemma och kommer omklädda till Dalshov.
  • Vi duschar hemma
  • Vi är noga med att var och en har sin egen vattenflaska

Vi har ju i dagsläget inga inplanerade matcher, men om det blir aktuellt gäller följande:

• Alla spelare och ledare byter om hemma och kommer omklädda till Dalshov och till bortamatcher.
  • Detta gäller också bortalagets spelare och ledare vid matcher på Dalshov.
  • DIFs ledare informerar bortalaget
  • Vi duschar hemma
  • Varje spelare har sina byxor och strumpor hemma och tvättar dessa.
  • Matchtröjor tas om hand av ledarna.
  • Ingen publik

Seniorlagen.

Alla taktikgenomgångar och andra typer av gruppaktiviteter ska ske utomhus. Träning sker uppdelat i mindre grupper. Vi följer  förbundets rekommendationer.

Gym/Spinning:

Spinningen kör nu med max 5 personer i spinningsalen som är 60 kvm. Var noga med spritning och inget ombyte på Dalshov.

Gymmet öppnar igen Lördagen den 30 Januari pga att reglerna nu är tydliga och vi kan vistas 6 personer i lokalen. Man kommer in genom huvudingången med sin tagg men inte genom ingången till gymmet. Där hänger istället 6 st taggar som funkar och man tar sin tagg och öppnar och när man lämnar lokalen så hängs den tillbaka. Var ytterst noga med att sprita alla maskiner mm. Inget ombyte på Dalshov. Vi spritar alla gemensamma handtag och toalett dagligen.

Möten/utbildningar.

Max deltagare vid möten, utbildningar och andra sammankomster på Dalshov är 6 personer i samlingslokalen.

Övrigt.

Om det är något annat som ni i riskgruppen behöver hjälp med eller har tips på aktiviteter som vi kan ombesörja för att göra denna tid lite enklare och roligare så skicka ett e-mail eller ring till Lotta på kansliet 0321 60212 så förmedlar hon den.