I Dalstorps Idrottshall har vi

Funktionell Träning  på tisdagar 18-19 och Utomhusträning Intervall på torsdagar 17.30 - 18.15

Funktionell träning har de senaste åren blivit en mycket populär träningsform, såväl bland motionärer som bland elitidrottare. Funktionell styrketräning innebär att man aktiverar många olika muskler samtidigt denna träning ska i största mån likna vardagsrörelser.
Med funktionell träning får man både bättre styrka, balans, koordination och rörlighet och blir därmed utrustad för att bättre klara av vardagens påfrestningar.

Utomhusträning Intervall är vår nyhet för hösten 2020. Här blandar vi olika högintensiva övningar som pågår under 30 min. Passet är 45 min långt då vi även behöver tid för uppvärmning och nedvarvning. Oavsett väder kommer vi ha träning utomhus. Vi erbjuder till att börja med 8 veckors träning och om intresset är stort kan vi förlänga perioden.

Intervallträningen är en skön utmaning för dig som gillar att ta i när du tränar och det ger resultat i form av förbättrad syreupptagningsförmågan.

Nystart 2021-Träning utomhus
2021-01-08 16:34

Vi kör igång Vecka 2 vid Dalstorps Idrottshall (multiplanen) ,

på tisdagar 18-19 och  torsdagar 17.30 - 18.15

Välkommen till våra utomhuspass vecka som i börjar hålla igen.

När det gäller spinning passen så inväntar vi nya restriktioner så bara utomhusträning tillsvidare.

Kläder efter väder och ett glatt humör!

Ingen anmälan krävs utan man möter upp på plats!

Kika under fliken  avgifter för att se priser för dessa pass.
Funktionell träning utomhus
2020-11-02 05:25

Vid Dalstorps Idrottshall (multiplanen) kommer vi fortsatt att ha

Alla är välkommen till våra utomhuspass som vi fortsatt håller .

Vi använder inga redskap ,håller avstånd till varandra och följer de rekommendationer som gäller.

Kläder efter väder och ett glatt humör!

Ingen anmälan krävs utan man möter upp på plats!

Dalstorps Idrottsförening, 05/05 19:15
Dalstorps Idrottsförening, 23/04 06:02