Funktionell träning

Vecka 34 startar vi upp funktionell träning vid Dalstorps idrottshall.

Tisdagar mellan 18-19

Den funktionella träningen är vid idrottshallen och vi börjar utomhus. Ingen bokning krävs utan det är bara att dyka upp, gärna 10 minuter innan start.

Funktionell träning har de senaste åren blivit en mycket populär träningsform, såväl bland motionärer som bland elitidrottare. Funktionell styrketräning innebär att man aktiverar många olika muskler samtidigt denna träning ska i största mån likna vardagsrörelser.
Med funktionell träning får man både bättre styrka, balans, koordination och rörlighet och blir därmed utrustad för att bättre klara av vardagens påfrestningar.

Varmt välkomna och hör gärna av er om ni har några funderingar!

Vi söker också efter fler ledare som kan hjälpa till. Det är fantastiskt roligt och givande så är du intresserad, tveka inte att höra av dig till oss.

Med vänliga hälsningar Jessica och Marie

Nystart 2021-Träning utomhus
2021-01-08 16:34

Vi kör igång Vecka 2 vid Dalstorps Idrottshall (multiplanen) ,

på tisdagar 18-19 och  torsdagar 17.30 - 18.15

Välkommen till våra utomhuspass vecka som i börjar hålla igen.

När det gäller spinning passen så inväntar vi nya restriktioner så bara utomhusträning tillsvidare.

Kläder efter väder och ett glatt humör!

Ingen anmälan krävs utan man möter upp på plats!

Kika under fliken  avgifter för att se priser för dessa pass.
Funktionell träning utomhus
2020-11-02 05:25

Vid Dalstorps Idrottshall (multiplanen) kommer vi fortsatt att ha

Funktionell Träning  på tisdagar 18-19 och Utomhusträning Intervall på torsdagar 17.30 - 18.15

Alla är välkommen till våra utomhuspass som vi fortsatt håller .

Vi använder inga redskap ,håller avstånd till varandra och följer de rekommendationer som gäller.

Kläder efter väder och ett glatt humör!

Ingen anmälan krävs utan man möter upp på plats!

Dalstorps Idrottsförening, 22/10 11:30
Dalstorps Idrottsförening, 19/10 13:01