Funktionell träning

Funktionell träning är i idrottshallen på tisdagar 18.00-19.00. Ingen bokning krävs utan det är bara att komma.

Funktionell styrketräning innebär att man aktiverar många olika muskler samtidigt denna träning ska i största mån likna vardagsrörelser.

Vi kombinerar styrka med puls för hela kroppen.
Med funktionell träning får man både bättre styrka, balans, koordination och rörlighet och blir därmed utrustad för att bättre klara av vardagens påfrestningar.

Kom ihåg att du har möjlighet att komma och prova på - alltid gratis första gången.

För betalning följer man länken här och följer instruktionerna under Så fungerar det.

Hör gärna av er om ni har några funderingar!

Jessica Claesson 070-548 43 38

VÄLKOMNA!

God Jul & Ett gott nytt år!
2023-12-22 11:40

Stort tack till alla er grymma medlemmar för den här terminen. Nu tar vi lite julledigt och passar på att njuta och mysa med våra nära och kära. Vi hoppas att du får en riktigt fin jul!

Från oss alla instruktörer

Uteträning!
2023-05-08 16:36

Hej,

Vi tar till vara på det härliga vädret som vi har och tränar utomhus imorgon, tisdag den 9/5.

Samling bakom idrottshallen klockan 18.

Varmt välkomna både gamla som nya!!

Betalning av Funktionell träning
2023-01-31 17:34

Dalstorps IF har beslutat att införa ett nytt betalningssystem från och med denna termin. Detta gör att det blir mycket mindre administration för oss instruktörer och vi kan lägga mer fokus på passen i stället.

Alla träningsavgifter skall därmed från och med nu betalas via hemsidan. Träningsavgiften och medlemsavgiften i Dalstorps IF betalas vid ett och samma tillfälle. Nästa träningsperiod som väljs så känner systemet av att medlemsavgiften är erlagd för innevarande år.

Träningasvgifterna är numer enbart vår/hösttermin alternativt helår, dvs 1/1 till 31/12.

Frågor kan ställas till vår kanslist:

cecilia.valbrant@dalstorpsif.se

spinning@dalstorpsif.se

Följ länken nedan för betalning av träningsavgiften:

Betalning av träningsavgift och medlemsavgift

Instruktörerna

2023-01-04 20:08

Hej och god fortsättning till er,

Hoppas ni njutit av en härlig jul och nyårstid.

Vecka 2 startar träningen igen och det är några förändringar till nästa års termin. Vårt bokningssystem som vi använt i många år har lagts ner. Därmed är vi tvungna att byta system. Det nya systemet är Bokadirekt. Det man behöver göra där är att skapa ett konto i Bokadirekt och sedan kan man söka upp Dalstorps IF och där få fram de pass som finns tillgängliga. Det kommer även att finnas en länk på hemsidan där man kommer direkt till Bokadirekt. Det som skiljer dessa system åt är att man inte kan boka sig som reserv utan är passet fullbokat så får man själv bevaka om det blir någon plats ledig.

Boka direkt har en app som vi rekommenderar er att ladda ner. Där har man bra översikt på vad som erbjuds och vad man bokat.

Passuppläggen för våren kommer se ut som följande:

Pass

06.00-06.30

Morgonspinning

Marie

Det kan givetvis förekomma vissa ändringar vid sjukdomar eller annan frånvaro.

Priserna är enligt nedan. Betala gärna så tidigt på säsongen som möjligt.

Teminsavgift:

1 pass/vecka                      450 kr

2 pass eller fler/vecka        800 kr

Årsavgift

1 pass/vecka                      900 kr

2 pass eller fler/vecka        1600 kr

Pensionärsspinning:

6 månader                          250kr

12 månader                        450kr

10 tillfällen                         600 kr

OBS! Man behöver vara medlem i Dalstorps IF när man utför någon form av träning i föreningen.

Träningsavgiften betalas enligt följande:

Bankgironummer: 657-7670

Swish: 123 668 92 28

OBS! Skriv vem som betalar och vad du betalar för.

Vi ser fram emot en härlig träningsvår!

Kontaktuppgifter finns under Motion & gymsektioner / Kontakter.

Ledarna

God Jul!
2022-12-21 16:53

Vi vill passa på att tacka alla för den här terminen. Nu tar vi en välbehövlig vila och återkommer med nya krafter v.2.

Vi önskar er alla och era familjer en God Jul och allt gott för det kommande året 2023!!

Från oss alla instruktörer

Dalstorps Idrottsförening, 26/02 13:20