Välkommen till vår fina padelhall

Välkommen till vår fina padelhall med två dubbelbanor, omklädningsrum och ett stort loungerum.

Vi erbjuder spel på bästa tänkbara Mondo matta i en mycket behaglig ljudnivå tack vare ett ljudabsorberande undertak men också av ljudabsorberande sponsorsskyltar som förhöjer spelupplevelsen ytterligare.

Från 1 september har vi varit igång och våra två dubbelbanor går att boka i MATCHI, rack och bollar finns att låna.

Än återstår en del arbete med entrén och vårt loungerum kommer snart vara färdigt, möbler gardiner och växter ska komma på plats.

Det går redan nu att boka upp hallen för en kväll med företaget eller kompisgänget på 070-920 59 81

Padelhallen är klar!
2021-08-27 14:48

Vi är mycket nöjda och kommunens bygginspektör var också nöjd och vi kan därför öppna för spel inom kort. Återkommer när vi öppnar för bokning.

Ett fantastiskt arbete av våra hantverkare och våra sponsorer har möjliggjort detta.

Vi ser fram emot att kunna erbjuda spel på bästa tänkbara Mondo matta och i en mycket behaglig ljudnivå tack vare @akustikmiljo och @gotessons som förutom undertaket också levererat ljudabsorberande sponsorsskyltar som förhöjer spelupplevelsen ytterligare.

Byggstommen växer fram!
2021-04-09 07:13

Nu är det dags för nästa steg i bygget! Morgan Heimer har tillsammans med sina bröder Ronny och Jan schaktat bort massorna i backen och grusat upp ytan. Roger Mårtensson har gjutit plintarna, så grundarbetet är nu klart.

På torsdagen kom EABs killar och började resa stommen. Om allt flyter på enligt plan är huset uppe om cirka 2 veckor.

Padelbygget är igång.
2021-02-26 12:48
Heimers Grävmaskiner äter sig in i sluttningen!
Första steget i byggnationen är schaktning och bortforsling av massorna. Därefter ska slänten säkras med s. k. L-stöd. Vi har varit lite oroliga för att det skulle finnas berg i backen men hittills ser det bra ut.
Vi bygger Padelhall
2020-11-02 13:02
Så här kommer den att se ut. Entrén är vänd mot klubbstugan.
Planeringsarbetet pågår för fullt. Byggstart kring årsskiftet.
Vi återkommer med tidplan så fort den är fastställd.
Dalstorps Idrottsförening, 23/11 16:18
Dalstorps Idrottsförening, 14/11 23:21