Nya covid regler
2022-01-11 17:53

I veckan kom nya Covid restriktioner och vi ber våra medlemmar och besökare notera följande:

- Kom inte till anläggningen om du känner dig sjuk

- Sprita händer

- I besök på gymmet undvik träna om du tycker det är trångt. Sprita maskiner före och efter användning

- Spinningen har delat upp sina pass i mindre grupper

- Om möjligt försök duscha och byta om hemma

- I padelhallen ber vi er undvika "publik" utan endast de som spelar bör vistas i lokalen

- För de som tränar fotboll ber vi er sprida ut er i omklädningsrummen

Spinning och funktionella pass startar igen vecka 2
2022-01-08 09:19

Då drar det ihop sig för vårens träning. Tyvärr är det restriktioner från Folkhälsomyndigheten pga. Covid-19 som kommer att begränsa oss för tillfället, främst i antal deltagare. Vi har försökt göra så gott vi kan för att kunna erbjuda träning för så många som möjligt. Därmed startar vi säsongen v.2 med enbart rena spinningpass och kortar ner vissa av dem så vi kan dubblera passen.

Passuppläggen kommer se ut som följande:

Måndag:        17.20-18.00                           18.20-19.00

Tisdag:           06.00-6.30

Onsdag:         17.20-18.00                           18.20-19.00

Fredag:           06.00-6.30                            17.00-17.45

På måndagen och onsdagens pass uppskattar vi om ni som deltar på det tidiga passet avlägsnar er så fort som möjligt så att det inte skapas trängsel i hallen. Samt att ni som kommer på det senare passet inte kommer för tidigt.

Förhållningsregler:

- Sprita händer innan du kommer in i spinninglokalen

- Sprita cyklar före användning

- Sprita cyklar efter användning

- Stanna hemma vid minsta symptom

- Avboka passet om du inte kan komma då det kommer vara högt tryck på passen

- Max 7 personer får vistas i lokalen samtidigt

Även den Funktionella träningen i hallen kommer att starta v.2. Hallen har enligt kommunen en begränsning på 25 st inklusive ledare vilket gör att vi har en begränsning även där. Här kommer det vara först till kvarn som gäller så kom i tid.

Passupplägg är:

Tisdagar:        18.00-19.00     Funktionell träning inne i hallen

Torsdagar:      17.00-17.45     Funktionell träning utomhus, samling vid                                                 multiplanen. Kläder efter väder.

Pensionärsspinningen kommer att vara inställd tills annan information kommuniceras.

Vi hoppas på er förståelse i detta läget.

Varmt välkomna!

Ny tränare i Dalstorps IF!
2022-01-06 22:31

GLADA NYHETER!

Tommy Berg, senast från Torns IF (som vi lånat bilden från) och IFK Berga, har kommit överens om att träna Dalstorps IF! Tommy är född och uppvuxen i Anderstorp och är en engagerad tränare som vill utveckla både sina egna egenskaper, lagen han tränar och samtliga spelare i truppen. Med gedigen erfarenhet från både Division 1 och Division 2 känner vi, i fotbollssektionen, trygga i att Tommy kommer spela en stor roll i vår satsning mot ett återtåg till Division 2. Inom kort kommer vi få se honom på Dalshov iklädd de gulsvarta färgerna.

FLER GODA NYHETER!

Erik "Burken" Andersson fortsätter som tränare i Dalstorps IF. Han har varit med några år nu och är ett väl igenkänt ansikte runt Dalshov. Vi tror att vi hare en riktigt bra duo på plats som kan leda oss mot framgång!

Håll utkik i våra sociala medier framöver. Nu händer det grejor!

God Fortsättning

Fotbollsektionen

Sparbankscupen inställd!
2022-01-03 14:01

Årets upplaga av Sparbankscupen, inomhusfotbollen i Ishallen, kommer inte att genomföras pga situationen med Coronaviruset.

Vi kommer att meddela de föreningar som anmält sig och inbetalade anmälningsavgifter kommer att  återbetalas.

Vår förhoppning är att vi är tillbaka 2023.

NIK och DIF

Info om spinning och funktionell träning
2021-12-08 12:39

Vi vill informera er om att v.50 är sista veckan som vi kör våra ordinarie pass.

Vi avslutar vår säsong med att köra ett julspinningpass, onsdagen den 22/12 kl 17-17.45.

Välkomna att boka!

Sen gör vi ett kort uppehåll och återkommer med alla våra pass v.2.

Vi återkommer med mer information kring detta.

Vi vill tacka ALLA som tränat hos oss och önskar er en riktigt God Jul & Ett Gott Nytt 2022.

2021-12-01 17:33

Nyheter från vår verksamhet