Vinst mot Vinberg i årets andra träningsmatch
2023-02-05 18:46

Det blev en ny vinst i årets andra träningsmatch mot Vinberg.

Matchen slutade med seger 3 – 0 för Dalstorp. Förra lördagen

vann DIF mot ett väldigt ungt Gislaved, även då med 3 – 0.

Målskyttar då var Christoffer Åkerlund 2 mål och Felix Gustafsson 1 mål.

Det var ett betydligt tuffare motstånd nere i Vinberg, i lördagens match. Planen var hård och på vissa delar väldigt hal. Som tur var råkade inget av lagen ut för några svårare skador. Vinberg hade ett klart spelövertag i första halvlek men DIF var sylvassa i omställnings-

spelet. DIF:s första mål kom vid en omställning där Felix Gustafsson

kom fri mot Vinbergs målvakt och Felix gjorde inget misstag utan gav

DIF ledningen med 1 - 0, vilket också var halvtidsresultat.

Andra halvlek gick tempot ner något och spelet jämnade ut sig. I en ny omställning kom Oscar Gotting helt fri och satte 2 – 0 till DIF. Vinberg hade en del bra anfall men Dalstorps försvar var starkt. 3 – 0 till Dalstorp kom genom ännu en snabb omställning där Endrit kom fri och slog in DIF:s tredje mål vilket också blev slutresultatet i en väldigt bra träningsmatch så här tidigt på säsongen. Dessutom visar DIF:s alla nyförvärv fin form och har smält in väl i truppen.

DIF:s lag:

Nadir Nishada

Oscar Gotting, Otto Gustafsson, Arber Ibishi, Leo Tingström

VG, Åkerlund, Hassan Kanaan, Felix Gustafsson, Endrit

Chrille

Bänken: Mattias Johansson, Arvid B, Viktor B, Samuel Möller,

Werneröd, Ensar

Sportlovspadel för barn o ungdomar
2023-02-03 09:46

Nu anordnar vi fyra tillfällen under sportlovet där barn/ungdomar i åk 3-6 är välkomna att  prova på padel, lära sig reglerna och spela korta matcher av våra ledare som finns på plats.

Måndag 13/2  10.00-11.00     8 platser          för dig som vill träna i grupp

Måndag 13/2  11.30-12.30     2 platser          för dig som vill få mer personlig träning

Tisdag 14/2     10.00-11.00     8 platser          för dig som vill träna i grupp

Tisdag 14/2     11.30-12.30     2 platser          för dig som vill få mer personlig träning

Det är helt kostnadsfritt och anmälan görs via matchi under aktiviteter. Rack och bollar finns att låna så det enda som behövs är inomhusskor. Vid frågor kontakta oss gärna på padel@dalstorpsif.se

Funktionell Träning
Betalning av Funktionell träning
2023-01-31 17:34, Funktionell Träning

Dalstorps IF har beslutat att införa ett nytt betalningssystem från och med denna termin. Detta gör att det blir mycket mindre administration för oss instruktörer och vi kan lägga mer fokus på passen i stället.

Alla träningsavgifter skall därmed från och med nu betalas via hemsidan. Träningsavgiften och medlemsavgiften i Dalstorps IF betalas vid ett och samma tillfälle. Nästa träningsperiod som väljs så känner systemet av att medlemsavgiften är erlagd för innevarande år.

Träningasvgifterna är numer enbart vår/hösttermin alternativt helår, dvs 1/1 till 31/12.

Frågor kan ställas till vår kanslist:

cecilia.valbrant@dalstorpsif.se

spinning@dalstorpsif.se

Följ länken nedan för betalning av träningsavgiften:

Betalning av träningsavgift och medlemsavgift

Instruktörerna

Spinning
Betalning av spinning
2023-01-31 17:28, Spinning

Frågor kan ställas till vår kanslist:

cecilia.valbrant@dalstorpsif.se

spinning@dalstorpsif.se

Följ länken nedan för betalning av träningsavgift och medlemsavgift (om du inte redan erlagt sådan):

Betalning av träningsavgift och medlemsavgift

Instruktörerna

Vi har bytt dag och tid på yogan!
2023-01-24 14:49

Vi har från och med denna vecka 4, flyttat yogan till torsdagar mellan 18-19.

Det är aldrig försent att börja, så kom gärna och yoga med oss.

Ni är självklart välkomna att prova på. Torsdagar klockan 18-19 i idrottshallen.

Har du en yogamatta så ta med den, annars finns det några att låna på plats.

Yoga är för ALLA - Hoppas vi ses!!

Nu kör vi en helgturnering i Padel
2023-01-18 12:00

Nu är det dags att anmäla sig till vårens Padelcup – denna gång kör vi en helgturnering 24-25 februari.

Damer och herrar spelar samtidigt men i olika grupper, 12 herrlag och 12 damlag (de som anmäler mix anmäler sig till herrgruppen) med 1 grupp på fredagen och 2 grupper på lördag förmiddag, vid stort intresse tillkommer grupper på fredagskvällen.

Alla lag spelar 3 matcher i gruppspelet, 1 match = 1 set och slutspelet spelas lördag eftermiddag.

Kostnad per lag; 600kr – då ingår minst 3 matcher, en goodiebag + rabatt på 1 bokning i hallen i Dalstorp.

Bland alla lag som anmäler sig lottas presentkort ut.

Först till kvarn gäller så anmäl ert lag redan nu genom att mejla namn, lagnamn och telefonnummer till padel@dalstorpsif.se

I bekräftelsemejlet kommer mer info med bl a regler och hur man betalar, ingen anmälan gäller innan anmälningsavgiften är betald.

När finalerna är spelade vid ca 17.30 kör vi After padel i padelhallen, alla är välkomna – både spelare och åskådare. Mer info kommer!!

Nyheter från vår verksamhet