STORT TACK FÖR STÖDET I SPONSORMATCHEN!!
2022-10-17 12:50

Vilket helt otroligt stöd!

210 640 KR blkev intäkterna från alla er med STORT DIF HJÄRTA!!

Det har ramlat in pengar efter matchen så därför tog det lite extra tidd innan vi publicerar slutresultatet. Det visar vilket OTROLIGT ENGAGEMANG det finns i bygden och ett kvitto på att vi jobbar rätt. Om du saknas i listan, så hör av dig så gör vi ett nytt inlägg.

ANNONS I STT KOMMER INOM KORT

TACK!

Yoga inställd
2022-10-16 12:38

Hej!
På onsdag den 19/10 är det ingen yoga då Anna är bortrest.
Nästa yogapass blir den 26/10, då hoppas vi att vi ses igen!

Rejäl urladdning på Dalshov
2022-10-03 18:29

Efter två raka förlustmatcher, först 0 – 6 mot IFK Skövde i DM och sedan 0 – 1 mot Jönköpings BK i serien, blev det en rejäl urladdning mot Assyriska IK hemma på Dalshov. Dalstorp vann med 9 – 1, efter 2 - 1 ledning i paus.

Matchen började inte så bra för DIF. Redan efter 2 minuter hade gästernas Sonny Karlsson givit Assyriska ledningen, efter försvars- slarv i DIF. Kvarten in i matchen kvitterade VG, 1 – 1. VG var het och hade ett ribbskott efter tjugo minuter. Assyriska var farliga framåt och Nadir som stod i DIF-målet första halvlek, gjorde några fina ingripanden. 5 minuter före paus var VG på nytt framme och gav DIF ledningen. Första halvlek lite svajigt spel från DIF.

En kvart in i andra gjorde Endrit 3 – 1 för DIF och det var början på en målkavalkad där DIF gjorde 7 mål på en halvtimma. Enez gjorde 4 – 1, Kevin satte 5 – 1, Benjamin gjorde 6 – 1, Chrille satte 7 – 1, 8 – 1 kom genom Enez som gjorde sitt andra mål och slutresultatet fastställdes av VG som därmed gjorde sitt tredje mål i matchen.

En fin avslutningsmatch av årets serie. Det är alltid bra att ha med sig en seger inför kommande säsong. En säsong som DIF blandat och gett. Toppmatcher hemma mot Waggeryd, Tord och Öckerö men även en hel del tama insatser på bortaplan. DIF gjorde 5 byten i dagens match, så alla spelare i truppen fick speltid.

Laget:

Nadir(45)

Arvid, Werneröd(45), Ensar(45), Victor(61)

Chrille, Björn, Zeka, Åkerlund, Endrit(61)

VG

Bänken:

Stenberg(45), Flodin(45), Benjamin(45), Enez(61), Kevin(61)

Padel
Resultat och schema för slutspelet i Höstcupen
2022-09-27 08:00, Padel

Nu är matcherna i cupen färdigspelade och slutspelet igång.

Ni kan följa resultaten här

Hårt arbete gav tre poäng
2022-09-19 19:31

Det saknades en hel del spelare till dagens match, på grund av olika anledningar, avstängningar, jobb, skador och annat, men det är inte enbart negativt, för då får våra yngre talanger speltid och det gjorde dom väldigt bra. Sällan har man sett DIF löpa så mycket som man gjorde i dagens match och som tränare Berg uttryckte sig i UT. ”Öckerö måste tyckt att DIF var vidriga att möta”.

I uppställningen mot Öckerö IF, var det DIF:s flest lokala spelare i laget, på väldigt länge.

Stenberg i mål, inflyttad till Dalstorp. Viktor B, Arvid B, Wille, Björn, Chrille, Cedervall, Anders och Albin alla fostrade i DIF. Därtill kommer Åkerlund från Tranemo, Zeka från Limmared och VeGe från Länghem, Endrit från Svenljunga och Flodin från Sexdrega.

På vårsäsongen åkte DIF på en riktig överkörning där Öckerö vann med 5 – 0 på hemmaplan, så det var med respekt som DIF startade matchen.

En ganska chansfattig första halvlek där båda lagen hade varsin ribbträff, där gästernas var farligast, men Stenberg var med på ribbreturen och räddade. Första halvlek – ett litet spelövertag för gästerna men DIF låg väldigt rätt i positionerna.

I andra kändes det som DIF tog över mer och mer. Man jobbade stenhårt och höll ihop lagdelarna väldigt bra, så gästerna hade svårt att komma till några farliga avslut och de gånger man gjorde det stod Stenberg i vägen.

I den 80:e minuten kom DIF:s ledningsmål. Endrit löpte in från kanten, sköt och bollen tog i bortre stolpen och på returen var Björn först och kunde trycka in 1 – 0. Efter målet gick gästerna offensivt och var nära kvittering vid två tillfällen men Stenberg gjorde två räddningar av hög klass. 1 – 0 vid matchens slut och det innebär fortsatt spel i div. 3 nästa år. Skönt efter allt strul man hade i början av säsongen.

Dagens lag:

Stenberg

Victor B, Flodin, Åkerlund, Arvid B(87)

Wille(61), Björn, Cedervall, Chrille, Endrit

Ve Ge