SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Om Dalstorps IF
Klubben grundades 1949 och har idag ca 1100 medlemmar. Vi har en toppmodern anläggning med konstgräs, läktare. kiosk och grillstuga. Klubbhuset är nyligen tillbyggt och genomgår just nu ytterligare renovering av kök samt 2 nya omklädningsrum. Vi är av SISU och Tranemo kommun certifierade som "Utmärkt förening", mer att läsa om detta hittar du under fliken "Vår värdegrund". Klubben är aktiv inom följande sektioner: 

Seniorfotboll
Klubben har under senare är vandrat uppåt i seriesystemet. 2009 återfanns vi i division 5 och har sedan 2013 spelat i Division 2. Truppen kännetecknas av många egna produkter och tränas av Erik Andersson och Morgan Örn. Utvecklingslaget spelar i Elitreserv.

Ungdomsfotboll
Vi har 2018 8 ungdomslag igång i alla åldrar. 

Motion & Gym 
Genom att Gymnastik och Studio 8 (Atlet) gick samman så bildades denna sektionen 2014. Sektionen fick ett rejält lyft med nybyggt gym på Dalshov. I dagsläget finns ca 250 inskrivna på vårt Gym. Här bedrivs också Spinning på Dalshov samt gymnastik i Idrottshallen.