SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Om Dalstorps IF

Klubben grundades 1949 och har idag ca 1100 medlemmar. Vi har en toppmodern anläggning med konstgräs, läktare för 500 sittande åskådare, kiosk, grillstuga och padelhall. Klubbhuset är nyligen tillbyggt och har genomgått ytterligare renovering av kök samt 2 nya omklädningsrum. Vi är av SISU och Tranemo kommun certifierade som "Utmärkt förening", mer att läsa om detta hittar du under fliken "Vår värdegrund".

 

Klubben är aktiv inom följande sektioner: 

Seniorfotboll
Klubben har under senare är vandrat uppåt i seriesystemet. 2009 återfanns vi i division 5 och spelade 2013-2021 i Division 2. I dagsläget spelar truppen i division 3 och tränas av huvudtränare Patrik Magnusson med hjälp av Morgan Örn. 

Ungdomsfotboll
Vi har säsongen 2024 8 ungdomslag igång i alla åldrar. 

Motion & Gym 
Genom att Gymnastik och Studio 8 (Atlet) gick samman så bildades denna sektionen 2014. Sektionen fick ett rejält lyft med nybyggt gym på Dalshov. I dagsläget finns ca 250 inskrivna på vårt Gym. Här bedrivs också Spinning på Dalshov samt gymnastik i Idrottshallen.

 

Padel

1 september 2021 öppnade vår fina padelhall med två dubbelbanor, omklädningsrum och ett stort loungerum. Vi erbjuder spel på bästa tänkbara Mondomatta i en mycket behaglig ljudnivå tack vare ett ljudabsorberande undertak men också av ljudabsorberande sponsorsskyltar som förhöjer spelupplevelsen ytterligare.

Vi arrangerar olika event som cuper och americanos och har två utbildade tränare som går bra att boka för privat träning.